Particulieren
U verkoopt uw huis helemaal zelf. U bepaalt de vraagprijs en de
minimum verkoopprijs. U bedenkt de verkoopstrategie (waar en hoe u adverteert, wel of geen bord in de tuin), maakt zelf de foto’s en teksten en zorgt dat die op internet komen. U regelt het energielabel van uw woning. U voert de prijsonderhandelingen, legt de resultaten vast in een voorlopig koopcontract en regelt ook de overdracht zelfstandig. Wellicht is dat voor u allemaal geen probleem.

Maar mogelijk is het voor u wél een probleem om uw huis te laten bezichtigen door diverse aspirant kopers. Onderzoek heeft uitgewezen dat zij dat bij voorkeur tijdens kantooruren doen. Wellicht bent u dan zelf aan het werk. Of heeft u om andere redenen geen mogelijkheden om er bij te zijn.

Bovendien realiseert u zich dat kijkers het vaak prettiger vinden om te worden rondgeleid door een professional die geen gevoeligheden kent ten aanzien van het huis en de aankleding daarvan.


     

debezichtigingsmakelaar.nl kost in principe € 80 inclusief BTW per bezichtiging (voor woningen tot een prijsniveau van ca. € 350.000). De (gediplomeerd) makelaar die uw bezichtigingen gaat verzorgen, komt tevoren bij u op bezoek om het huis zelf te zien en om nadere afspraken te maken over de sleutel en andere praktische zaken. De kosten hiervoor worden voor de helft in mindering gebracht bij de eerste bezichtiging, het restant bij de tweede bezichtiging, zodat de kennismakingsafspraak in principe kosteloos is. Vervolgens coördineert u de afspraken tussen aspirant kopers en makelaar. Binnen 24 uur na elke bezichtiging stuurt debezichtigingsmakelaar.nl u een rapportage over onder meer de reacties van de aspirant koper(s).

Voor nadere informatie of een kennismakingsafspraak bij u thuis, neemt u contact op met debezichtigingsmakelaar.nl via e-mail of telefoon (zie ‘contact’).

     
contact
spacervacaturesspacer
vestigingenspacer